Akü Maşası Siyah Kırmızı Takım Büyük Boy

Stok Kodu
00308475004

Ürün:Akü Maşası

Renk: Siyah-Kırmızı

Boyut: Büyük


Deney ve Test Uygulamalarında ve Akü Kutup başı uygulamalarında Kullanılır, 
Kırmızı ve Siyah renk olmak üzere 2 Renk mevcuttur.

 

Üretim :

  • Yüksek kalite standartında ModaCar adına CARUB tarafından üretilmektedir.Carub markasının tek dağıtım hakkı ModaCar a aittir.Aynı marka ürünlerde karşılaşabileceğiniz fiyat farklılıkları ürünün sahte,taklit olmasına işaret edebilir.Farklı marka ve aynı resime sahip ürünlerde ise yine ürünün sahte,taklit edildiğini göstermektedir.Bu koşulları ModaCar a bildirebilir,şikayet edebilir veya orijinalliği ile ilgili bilgi alabilrisiniz.
  • ModaCar ithalatını,pazarlamasını veya üretimini yapıtrdığı ürünlerde tüketiciye maksimum fayda ve verim sağlayacak koşullarla tedarik yapmaktadır.
  • Satışa sunulan her ürün AR-GE aşamasından sonra ,KALİTE KONTROL birimi tarafından test edilmekte,onay aşamasından sonra satışa sunulmaktadır.
  • Satın alacağınız her ürün,bilgi,arıza ve servis gerektiren durumlarda ModaCar Teknik servisi ile her zaman yanınızda olacaktır.
  • Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
    Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
    Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
    Akü Maşası Siyah Kırmızı Takım Büyük Boy Akü Maşası Siyah Kırmızı Takım Büyük Boy-Tır ve Kamyon Bakım Parçaları(marka_adi)(urun_aciklama)(kategori_aciklama)(marka_aciklama)(genel_aciklama) 00308475004 Akü Maşası Siyah Kırmızı Takım Büyük Boy

    Tavsiye Et

    *
    *
    *
    IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.