Batarya Telefon Nokia BL-4D

Stok Kodu
05229000148
UYUMLU MODELLER
Nokia E5
Nokia E7-00
Nokia N8
Nokia N97 mini
 
BATARYANINIZIN KULLANIMINDAN MAXİMUM VERİM ALMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMALARI DİKKATLE OKUYUP UYGULAYINIZ :
Bataryanızı ilk kez şarj edeceğiniz zaman önce eğer varsa bataryanın içindeki gücü tamamen tüketin. Daha sonra bataryanızı 8-10 saat kadar şarjda tutun. İlk şarjdan sonra asla bataryanızı tam olarak bitmeden şarj etmeyin. Bataryayı, bataryanın gücü tam olarak tükendikten sonra şarj edin. Bu doldur-boşalt işlemini 3 kere tekrarlayın. Yapacağınız bu uygulama, bataryanızın en yüksek performansına erişmesini sağlar. Daha sonra bataryanızı dilediğiniz zaman şarj edebilirsiniz. İlk şarjdan sonraki şarjlarda 8-10 saat şarj etmeye gerek yoktur. Her ne kadar bataryayı tam olarak bitmeden şarj edebilseniz bile, bu, bataryanızın performansının zamanından önce düşmesine neden olacaktır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Batarya Telefon Nokia BL-4D Batarya Telefon Nokia BL-4D-Bilgisayar ve Gsm Aksesuar(marka_adi)(urun_aciklama)(kategori_aciklama)(marka_aciklama)(genel_aciklama) 05229000148 Batarya Telefon Nokia BL-4D

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.