Hafıza Kartı 8 GB Micro

Stok Kodu
05229000136
Ürün Tanımı
SanDisk Ultra® microSDXC™ UHS-I Bellek Kartlarının inanılmaz hız ve performansı ile akıllı telefon ya da tablet bilgisayarınızdan daha çok faydalanabilirsiniz. Binlerce yüksek çözünürlüklü resim, günlerce çalacak müzik, saatler süren Tam HD† (1080p) video ve daha fazlasını saklayabileceğiniz depolama alanına sahiptirler. Kartların Hız Sınıfı 10 derecelendirmesi onları Tam HD (1080p) video ve yüksek çözünürlüklü resimler çekmek için ideal kılarken (30MB/s'e** varan) inanılmaz aktarım hızları sayesinde uygulamalarınız daha hızlı yüklenir ve mobil cihazınızın performansı artar. Birlikte verilen adaptör ile SDXC kart yuvalarıyla uyum sağlandığından dosyalarınızı telefonunuzdan bilgisayarınıza çabucak aktarabilirsiniz. Test koşullarında dahi çalışmaya devam edecek şekilde tasarlanan SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Bellek Kartları‡ suya, ısıya, sarsıntıya, titreşimlere ve röntgen ışınlarına dayanıklıdır.

Avantajları
Mükemmel aksiyon resimleri ile Tam HD video†† çekmek için iki kat daha hızlı Hız Sınıfı 10 performansı ile hatasız Tam HD† (1080p) Video kaydedin Resim ve videoları 30MB/s'e** varan okuma hızında dakikalar içinde aktarın Android ve Windows Phone 7 gibi lider mobil işletim sistemleri için tasarlandı SDXC yuvası olan tablet bilgisayar ya da dijital fotoğraf makineniz ile uyum için SD adaptörü bulunur Tüm dünyanın güvendiği karta güvenin Test koşullarında çekim‡: suya, ısıya, darbeye, titreşime, röntgen ışınlarına dayanıklıdır 

Doğru kartı seçmek
Doğru kartı seçmek her zaman mümkün değildir.
Tamamen neyi ne kadar depolamak istediğinize bağlıdır. Örneğin tek bir Tam HD video, birkaç gigabayt yer kaplayabilir. Çizelge, her kapasitenin depolayabilecekleri konusunda size bir fikir vermek için tipik bir fotoğraf, video, müzik ve uygulama karışımı göstermektedir. Yaklaşık değerler: Sonuçlar dosya boyutuna, çözünürlüğe, sıkıştırmaya, bit oranına, içeriğe, ana aygıta, önyüklemeli dosyalara ve diğer etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. 11 GB=1.000.000.000 bayt. Gerçek kullanıcı depolama alanı daha azdır. †Uyumlu aygıt gereklidir. Tam HD (1920x1080) video desteği ana aygıta, dosya boyutuna, çözünürlüğe, sıkıştırmaya, bit oranına, içeriğe ve diğer etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hafıza Kartı 8 GB Micro Hafıza Kartı 8 GB Micro-Bilgisayar ve Gsm Aksesuar(marka_adi)(urun_aciklama)(kategori_aciklama)(marka_aciklama)(genel_aciklama) 05229000136 Hafıza Kartı 8 GB Micro

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.